Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines

Afrikas beste flyselskap 2017

Siden det første flyet tok av 8. april 1946 har Ethiopian Airlines vært en pioner innenfor afrikansk luftfart. Ethiopian er det raskest voksende og mest lønnsomme flyselskapet i Afrika.

Ethiopian har også den yngste flåten i Afrika. Flåten inkluderer ultramoderne og miljøvennlige fly med en gjennomsnittsalder på mindre enn fem år.

Vi flyr til mer enn 90 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter, 56 av disse er i Afrika.

Flyselskapet ble medlem i Star Alliance, verdens største luftfartsallianse, i desember 2011. En av fordelene med medlemskapet er at våre passasjerer får tilgang på 18 450 daglige avganger og 1300 destinasjoner i 190 land.

Fly komfortabelt med vår nye Dreamliner

Med moderne seter og god benplass får du nå en mer komfortabel reise over lange distanser. Møt vår nye Dreamliner!

Dreamliner er bygget av et lett karbonmateriale som gjør flyene mer drivstoffeffektive, og dermed også mer miljøvennlige enn andre fly. Lettere fly betyr også mer effektiv flyving, og du kommer dermed raskere frem til din destinasjon.

I tillegg til større plass til håndbagasjen og en kabin som oppleves romsligere, byr Dreamliner opp til en behagelig reise med en rekke fordeler.

Lavere kabintrykk, høyere luftfuktighet og jevn tilførsel av frisk luft gjør at du får mindre jetlag. Belysningen i kabinen er designet for å ta vare på døgnrytmen din, og tilpasses automatisk etter det aktuelle tidspunktet.
Når du ikke sover kan du nyte utsikten gjennom vinduene på flyet som er hele 65 prosent større enn i tilsvarende fly. Innebygget lysteknologi i vinduene har erstattet solskjermen, og du kan selv justere hvor mye lys som slippes inn.

Takket være moderne teknologier og støydempende materialer er også støynivået i kabinen redusert. Med Dreamliner skal du kunne nå din destinasjon uthvilt og klar for nye eventyr.

Skyrax-awardsvinner 2017

Ethiopian Airlines ble kåret til beste afrikanske flyselskap i 2017 og og mottok firestjerners sertifisering fra Skytrax.

Ethiopian Airlines, a Star Alliance Member